Happy Day

Dé ontmoetingsplek voor jeugdprofessionals in de jeugdsector. Een dag van verbinding, collega’s ontmoeten, verhalen van anderen horen, volgen van interessante workshops en ontmoeten van de trainers waar wij mee werken. De eerste Happy Day op 18 oktober 2018, exact een half jaar na de lancering van de HKC Academy, was een groot succes.

Daarom hebben we besloten om twee keer per jaar dit evenement te organiseren. Het volgende event staat gepland op 18 april 2019.

Thema: SKJ, wat kun je ermee?

Tijdens het event van HKC Academy op donderdag 18 april 2019 gaan we je meenemen in de nieuwe ontwikkelingen binnen jeugdzorg. Met de komst van het SKJ is het belangrijk dat jij, je registratie behoudt. Hiervoor heb je opleidingen te volgen. Tijdens deze tweede editie staat het thema ‘SKJ, wat kun je ermee” centraal.

Kennisuitwisseling over dit thema, volgen van workshops en onderling netwerken staan centraal tijdens Happy Day van de HKC Academy.

Wij hebben voor deze dag de top trainers uitgenodigd van ons platform, die jou naar je next level brengen. Opleiders en trainers van het online trainingsplatform, HKC Academy  zullen de workshops over de thema`s geven.

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de trainers en trainingen die SKJ geaccrediteerd zijn.

Programma:

10.00 uur Opening Nilza & Judith
10.30 uur Maaike van der Aar, bestuurder FNV
11.00-11.45 uur Workshopsronde
Keuze uit:

  • Beroepsethiek – Erica Westerveld (King Trainingen)
  • Nieuwe Meldcode huiselijk geweld en Kindermishandeling – Anne van Hoorn (Ovora)
  • MatriXmethode – Ingrid Stoop

12.00- 13.00 uur lunch

13.00 uur- 13.45 uur Workshopronde
Keuze uit:

  • Tuchtrecht – Jacky Stuifmeel (Directeur SKJ)
  • Werken volgens beroepscode en richtlijnen – Esther Prins (PJJ&J)
  • Teken je boodschap – Dagmar Vriends (Siss Trainingen)

Locatie ECE Campus, Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, Rotterdam

Gratis Parkeren

Koop je ticket

Impressie

Deze website gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. We hopen dat je dat goed vindt. Ja, prima hoor Meer informatie